3-й прес-сніданок у м. Полтава

Вівторок, Липень 17, 2018 - 14:30

У м. Полтава у вівторок, 17 липня, о 10:00, відбувся прес-сніданок ВГО «Комітет виборців України» присвячений інформаційній кампанії інформування громадян щодо основних аспектів судової реформи.

Даний прес-сніданок проводився в рамках проекту «ПІДВИЩЕННЯ ОБІЗНАНОСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ ЩОДО СТАНУ ТА ХОДУ СУДОВОЇ РЕФОРМИ НА МІСЦЕВОМУ ТА НАЦІОНАЛЬНОМУ РІВНЯХ», який реалізовує ВГО «Комітет виборців України», в рамках Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

Модерував захід Євген Янкевич, координатор програм ВГО КВУ у Полтавській області. Локацію для зустрічі люб’язно надала інтернет-агенція «Сайт міста Полтави 0532.com» у партнерстві із фірмою «Workconsult» та школою англійської мови «go4more.school».

Роздумами про перебіг судової реформи на Полтавщині з присутніми поділилися суддя-спікер Київського районного суду м. Полтави Любов Васільєва та заступниця керівника апарату Полтавського районного суду Марина Кожедуб. Поспілкуватися з ними завітали правники, активісти, лідери громадської думки, експерти, представники ЗМІ та громадських організацій.

Під час заходу учасники обговорили низку питань проведення кампанії інформування громадян щодо основних нововведень судової реформи як в Україні, так і на Полтавщині.

 

Прес-служба  ВГО КВУ