Температурный режим

    Добрый день, скажите пожалуйста, какой должен быть температурный режим в столовой школы-интерната для кормления детей?

   В українському законодавстві не визначено температурний режим столової.
    Існує окремий законодавчий акт, що регулює температурний режим зберігання та виготовлення їжі – Наказ «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» МОН України, МОЗ України від 17.04.2006 № 298/227.
    Крім того, у Постанові Головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 N 63 визначено державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу. Ця постанова передбачає, що при організації харчування учнів слід керуватися вимогами санітарного законодавства, які ставляться до організації раціонального харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів та громадського харчування.
Щодо температурного режиму мають місце лише наступні визначення: У приміщеннях шкіл відносна вологість повітря має бути 40-60%; температура повітря в класах і кабінетах 17-20 C, в майстернях по обробці металу і дерева 16-18 C, в спортивному залі 15-17 C, в роздягальнях при спортивному залі 19-23 C, в актовому залі 17-20 C, в бібліотеці 16-18 C, в медичних кабінетах 21-23 C, в рекреаціях 16-18 C, в спальних приміщеннях 18-20 C; в умивальних 20-23 C; у вестибюлі, гардеробі 16-19 C; в туалетах 17-21 C; в душових не нижче 25 C.