4-й прес-сніданок у м. Полтава

П'ятниця, Серпень 3, 2018 - 14:45

У м. Полтава у п’ятницю, 3 серпня, о 10:00, відбувся прес-сніданок ВГО «Комітет виборців України» присвячений інформаційній кампанії інформування громадян щодо основних аспектів судової реформи.

Даний прес-сніданок проводився в рамках проекту «ПІДВИЩЕННЯ ОБІЗНАНОСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ ЩОДО СТАНУ ТА ХОДУ СУДОВОЇ РЕФОРМИ НА МІСЦЕВОМУ ТА НАЦІОНАЛЬНОМУ РІВНЯХ», який реалізовує ВГО «Комітет виборців України», в рамках Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

Модерував захід Євген Янкевич, координатор програм ВГО КВУ у Полтавській області. Локацію для зустрічі люб’язно надала інтернет-агенція «Сайт міста Полтави 0532.com» у партнерстві із фірмою «Workconsult» та школою англійської мови «go4more.school».

Про перебіг судової реформи на Полтавщині з присутніми поділилася роздумами суддя Октябрського районного суду м. Полтави Лариса Гольник, яка широко відома конфліктом із очільником свого суду та міським головою Полтави. Поспілкуватися з пані Ларисою завітали правники, активісти, лідери громадської думки, експерти, представники ЗМІ та громадських організацій.

Під час заходу учасники обговорили низку питань проведення кампанії інформування громадян щодо основних нововведень судової реформи як в Україні, так і на Полтавщині.

 

Прес-служба  ВГО КВУ